free bootstrap theme

El Castell de Naips

(teatre, dansa, música i poesia)

Tot pareix estar bé. Un projecte pren forma a través d'un castell de naips. Carta a carta. Pis a pis. Però poc a poc comencen a aparèixer problemes que no es veien... fins que el castell cau. I tot comença...

El Castell de Naips és un viatge endins per les emocions, motivat per un conflicte inicial a partir del qual la protagonista veu com tot el que havia construït fins al moment, de sobte, s'esfondra. En aquest moment començarà a entrar en un procés introspectiu, on tot un conjunt de sentiments i pensaments afloraran, evolucionaran i es transformaran, fins arribar a un punt de reconstrucció i aprenentatge personal.

L'obra mostra al públic un procés de dol, fruit d'una pèrdua atribuïble a moltes causes - tantes com experiències vitals haja pogut tindre l'espectador. Amb aquest propòsit, i com a conseqüència, entraran en escena conceptes com la efimeritat de les coses, el dolor, la ràbia, la nostàlgia, els records, o l'esperança. Però també es pretén mostrar la capacitat de l'ésser humà de reposar-se a estes caigudes, de reconstruir-se, i de posar en valor la idea de la col·lectivitat i els lligams socials com a força que empeny l'individu, així com el bagatge adquirit per a continuar el camí.

Idea original, textos i música
: Xiomara Abello
Coreografia: Núria Porcar